Switch 8 Porturi 10/100, Desktop, Carcasa Metal, D-LINK DES-108

Switch 8 Porturi 10/100, Desktop, Carcasa Metal, D-LINK DES-108

77.00 Lei

Disponibil: stoc limitat

Cod produs: DES-108

Brand: D-Link

Categorie: Switch-uri

Descriere

Switch D-Link DES-108, 8 porturi 10/100


 
Switchul necontrolat de birou DES-108 D e un switch cu 8 porturi 10/100 Mbps Fast Ethernet ce iti permite sa creezi rapid o retea wired. Conecteaza DES-105 la mai multe calculatoare pentru a partaja accesul la fisiere si foldere, sau conecteaza la un router ca sa ai acces la internet in retea.

Porturi 10/100 cu auto detectare
DES-1-16D foloseste porturi 10/100 cu auto detectare ceea ce permite unui grup de lucru sa conecteze in mod flexibil echipamente de 10/100 Mbps pentru a crea o retea integrata. Fiecare port detecteaza viteza retelei si alege singur intre 10 BASE-T si 100 BASE-TX, precum si intre full si half duplex, ceea ce iti permite sa ai maximul vitezei posibile pentru fiecare echipament conectat la reteaua ta.

Auto MDI/MDIX Crossover
Toate porturile de la DES-105 sustin crossover automat MDI/MDIX, eliminand nevoia unor cabluri crossover sau a porturilor uplink. Fiecare port poate fi conectat direct la un server, un hub, router sau switch folosind cabluri directe obisnuite, pereche rasucita, Ethernet. In plus, DES-105 foloseste porturi frontale multiple cu acces facil si 2 leduri colorate per port pentru a indica starea conexiunii.

Controlul fluxului pentru transmisii sigure
Cand un port isi atinge capacitatea bufferului de primire, instructiunile de conrrol 802.3x se activeaza pentru a minimiza pierderile de pachete. Minimizand numarul de pachete pierdute, switchul asigura o conexiune mai fiabila pentru toate echipamentele conectate in timp ce navighezi, te joci sau accesezi fisiere media.

Gandeste eco
DES-105 este un switch de retea plug and play ce inglobeaza D-Link Gren Technology pentru a economisi energie si a reduce caldura, ceea ce duce la prelungirea duratei de viata a produsului, fara a sacrifica performantele sau functionalitatea. Switchul este compatibil IEEE 802.3az Energy Efficient Ethernet si astfel e capabil sa detecteze cand un calculator conectat este inchis sau cand nu exista trafic Ethernet, caz in care switchul va inchide portul inactiv, economisind substantial energie electrica.

 

Instalare

 

Utilizare

 

Review-uri

Deții sau ai utilizat produsul?

Spune-ți părerea acordând o nota produsului
Adaugă un review
5
80% Complete (danger)
0
4
80% Complete (danger)
0
3
80% Complete (danger)
0
2
80% Complete (danger)
0
1
80% Complete (danger)
0

Ratingul general al produsului

0 (0 review-uri)

Întrebări și răspunsuri

Ai o nelămurire?

Pune o întrebare despre produs.

Vă recomandăm și