DRONA DJI MINI 3 NEW EU , 4K HDR

2590.00 Lei

Disponibil: stoc limitat

Cod produs: MINI3

Categorie: Camere Video

Garanție: 12 luni

Descriere

 

DJI Mini 3 este o drona compacta, ultrausoara, construita pentru aventura. Dispune de o durata de viata extinsa a bateriei, videoclipuri 4K HDR bogate in detalii si functii distractive, precum True Vertical Shooting pentru fotografii optimizate pentru

social-media. Indiferent daca surprindeti o calatorie epica sau doar o zi in propria curte, Mini 3 este pregatit pentru acest moment.

 

COMPLETAT DESCRIERE AICI

 

Format 4K HDR

 

Inregistrati in format 4K HDR , in culori reale, atat ziua, cat si noaptea. Senzor CMOS de 1/1,3 inchi cu ISO dual nativ si tehnologie HDR la nivel de cip. In timpul zilei, surprindeti detalii de evidentiere si umbra pentru rezultate vizuale mai nuantate,

cu o profunzime mai mare. Continuati sa capturati clar, chiar si atunci cand ziua se transforma in noapte.

 

 

Totul este in detalii

 

Diafragma f/1,7 a camerei foto si pixelii mai mari de 2,4μm 4 in 1 inregistreaza detalii clare si prezinta imagini exceptionale chiar si in scenarii cu iluminare slaba. Iar cu zoomul 4x, puteti explora mai departe si cerceta locatiile inainte de a fotografia.

 

 

splash

 

Orizontal si vertical
Fie ca este vorba de un copac impunator sau de o cladire inalta, compuneti-va fotografiile cu mai multa flexibilitate si pastrati totul in cadru.
Un design inovator al gimbalului ofera camerei mai multe optiuni cu o inclinare

cu unghi mare. Iar cu o comutare rapida la True Vertical Shooting, chiar si fotografiile ocazionale sunt remarcabile si gata de a fi impartasite.

 

 

splash

 

Impact maxim, efort minim
Obtineti fotografii avansate in cateva secunde, cu o simpla atingere, cu QuickShots, cum ar fi Dronie, Circle, Helix, Rocket si Boomerang. Puteti trimite rezultatele pe dispozitivul mobil pentru a le salva sau a le partaja

la fel de rapid cu QuickTransfer.

 

 

splash

 

Mai mult control, mai multa siguranta
Mini 3 raspunde nevoilor unei mari varietati de medii de zbor si ofera un control constant chiar si in conditii de vant puternic.

 

 

splash

 

DJI O2 Digital Video Transmission
Echipat cu transmisia video digitala DJI O2, Mini 3 are o capacitate puternica de anti-interferenta si o raza maxima de transmisie de 10 km, permitandu-va sa explorati si sa capturati cu o mai mare claritate.

 

 

splash

 

Vezi totul
Vedeti mai multe cu fiecare zbor. Panorama accepta fotografii panoramice cu unghi larg, 180° si Sphere, oferind o gama impresionanta de peisaje in fiecare cadru.

 

 

 

Decolare automata

 

Cu DJI Mini 3, zborul nu a fost niciodata mai usor. Nenumarate functii inteligente usor de utilizat va permit sa incepeti imediat. Functia de decolare automata va ajuta sa va incepeti calatoria.

 

 

 

RTH

 

Functia de intoarcere la domiciliu (RTH) include RTH inteligent, RTH cu baterie descarcata si RTH in conditii de siguranta. Aceasta instruieste aeronava sa se intoarca automat la punctul de pornire in situatii precum semnalul cazut sau bateria descarcata.

 

 

Planare precisa

 

Aeronava combina GNSS cu sistemul de vedere in jos si cu sistemul de detectare in infrarosu pentru a pluti stabil si precis, astfel incat sa puteti zbura cu incredere.

 

 

 

NOTA! In conformitate cu noul Regulament european privind dronele, care va intra in vigoare la 1 ianuarie 2024, dronele DJI care cantaresc sub 250g au fost restrictionate la o limita de altitudine de 120 m care nu poate fi marita in niciun scenariu. Toate

dronele disponibile in prezent din seria DJI Mini vor fi restrictionate la o limita de altitudine de 120m in cursul acestui an, prin intermediul unei actualizari de firmware DJI.

Instalare

 

Utilizare

 

Review-uri

Deții sau ai utilizat produsul?

Spune-ți părerea acordând o nota produsului
Adaugă un review
5
80% Complete (danger)
0
4
80% Complete (danger)
0
3
80% Complete (danger)
0
2
80% Complete (danger)
0
1
80% Complete (danger)
0

Ratingul general al produsului

0 (0 review-uri)

Întrebări și răspunsuri

Ai o nelămurire?

Pune o întrebare despre produs.

Vă recomandăm și

Cele mai vândute produse din această categorie: