Share

Lenovo S90, varianta “metalica” a lui S60

Lenovo S90 are un design asemanator cu S60, dar specificatiile sunt diferite, ca si constructia din aluminiu, nu din plastic cu aspect metalic. Telefonul are o grosime de 6.9mm si cantareste 129 de grame. Ecranul are o diagonala de 5 inch, iar in partea frontala are butoane capacitive. Pe partea dreapta se regasesc butoanele de volum si cel de power, iar in partea stanga, slotul SIM si cel pentru card. Pe spate are camera si un flash LED, iar in partea de jos avem un difuzor si un port USB. Ecranul de 5 inch are panou Super AMOLED, la o rezolutie de 1280×720 pixeli.

Gratie panoului Super AMOLED, ecranul are culori foarte bune, cu negru profund si consum mic de curent, unghiurile de vizualizari sunt largi iar luminozitatea este mare. Telefonul este pozitionat ca si mid-range, procesorul fiind un Snapdragon 410, care are alaturi 2GB RAM si 32GB pentru stocare, iar chipul grafic este un Adreno 306. Telefonul obtine peste 20.000 de puncte in Antutu. Sistemul de operare este Android 4.4.4 personalizat cu interfata Lenovo, simpla si rapida, asemanatoare ca simplitate si eficienta cu MIUI, la fel ca si in cazul lui S60. Speram ca pe viitor si acest model sa primeasca Android 5.

Ca si conectivitate dispune de 4G LTE, NFC, bluetooth, GPS si WiFi 802.11 b/g/n. Camera de pe spate are o rezolutie de 13MP cu un senzor care are o dimensiune fizica de 1/3.2″. Camera frontala are rezolutie de 8MP si beneficieaza de autofocus si flash LED. Calitatea fotografiilor este buna, camera principala avand si optiune pentru setari manuale. Bateria are o capacitate de 2300mAh. Telefonul arata bine, are ecran de calitate si o camera buna.
Sursa: www.zonait.tv

www.price.ro - your shopping expert